Haal het optimale uit jouw dag!

Benieuwd hoe jij het meeste uit jouw dag kan halen? Bekijk hieronder onze voorbeeldprogramma's

Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom, je neemt je badge in ontvangst en wandelt rustig naar de lounge. Hier staan de partners voor je klaar, waar je leuke gadgets kan verzamelen en je kan laten inspireren. Daarnaast is hier de hele dag door van alles te beleven.

De rest van de dag vul je zelf in. En door de festivalachtige opzet kun je echt de dag samenstellen zoals jij dat wil. Dus neem het programma voor 16 mei goed door en bepaal jouw route langs keynotes, workshops, walkshops, tuingesprekkken en speedconsults. En vergeet de ontspanning en ontmoeting in de Lounge vooral niet in je schema op te nemen!

Ter inspiratie een paar voorbeeld routes:

Voorbeeld 1
Om 10.00 uur heet Charlotte je van harte welkom in de lounge waarna je van 10.30 - 11.00 uur naar de keynote van Casper Bots gaat. Na deze keynote ga je op de foto om aan je achtergebleven collega's te laten weten dat je niet vrij bent maar je juist laat inspireren om weer met leuke ideeën in de praktijk aan de slag te gaan. Van 11.20 - 12.05 uur sluit je aan bij de workshop van Nora over meer creativiteit in je werk gevolgd door een heerlijke lunch in de Lounge. Nadat je hebt genoten van de lunch besluit je van 13.05 - 14.05 uur mee te gaan lopen met de walkshop van Willy van der Wind, eenmaal terug laat je je lekkern masseren door een van de masseurs om even te ontspannen om daarna met nieuwe energie het laatste deel in te gaan. Je besluit om even van het zonnetje te genieten en gaat tijdens de tuingesprekken in gesprek met andere praktijkmanagers over uiteenlopende onderwerpen. Na het tuingesprek volg je van 14.50 - 15.35 uur als laatste de kennissessie van Sule Karagan waarna je samen met de andere praktijkmanagers en Charlotte om 15.45 uur de dag afsluit in de lounge. En vergeet uiteraard de borrel met livé muziek niet om nog even na te kletsen. Dan is het tijd om naar huis te gaan, vol energie stap je in de auto/ trein of op de fiets om jouw opgedane kennis in de praktijk te verwerken!

Voorbeeld 2
Om 10.00 uur heet Charlotte je van harte welkom in de lounge waarna je van 10.30 - 10.15 uur aansluit bij de workshop van Willy van der Wind. Na deze workshop kies je ervoor om in gesprek te gaan met een expert tijdens een van de speedconsults. Vervolgens besluit je van 11.20 - 11.50 uur de keynote van Charlotte te volgen. Voordat je gaat lunchen wandel je nog even door de binnentuin om met andere praktijkmanagers in gesprek te gaan. Om 12:15 uur besluit je wat te gaan eten. Je bent geïnteresseerd in de huisartsenpraktijk van de toekomst en besluit van 13.15 - 14.00 uur naar het panelgesprek met Sophie Brühl en Casper Bots te gaan. Na dit inspirerende gesprek ga je op de foto om aan je collega's te laten weten dat je aanwezig bent op de leukst werkdag van het jaar. Van 14.30 - 15.30 uur wandel je mee met een walkshop. Dan is het tijd voor de afsluiting, je verplaatst je naar de lounge waar je nog net het laatste stukje van de mondzorgpraktijk van de toekomst meekrijgt om vervolgens met Charlotte de dag af te sluiten. Van 15.45 - 16.15 uur is de afsluiting en daarna doe je nog een dansje op de live muziek van Sonny. Dan is het tijd om naar huis te gaan, vol energie stap je in de auto/ trein of op de fiets om jouw opgedane kennis in de praktijk te verwerken!

Voorbeeld 3
Om 10.00 uur heet Charlotte je van harte welkom in de lounge waarna je besluit om van 10.30 - 11.00 uur met collega praktijkmanagers in gesprek te gaan in de binnentuin. Om 11.00 uur loop je naar de kennissessie over HR van Berit Koopmans. Wanneer deze sessie om 11.50 uur is afgelopen loop je nog even naar de lounge om Charlotte wat vragen te stellen over kwesties waar jij in jouw praktijk tegenaan loopt en die over sociale veiligheid gaan. Dan is het tijd voor de lunch, je kiest uit het lekkere lunchbuffet en bekijkt welke sessies je in de middag wilt volgen. Je besluit om mee te doen met de workshop van Birgit en Casper van 13.20 - 14.05 uur. Na deze workshop ga je langs de partners om eens te kijken waar zij jou bij kunnen helpen en verzamel je wat leuke gadgets? Ben je lid van het Praktijkmanagersnetwerk? Dan loop je uiteraard langs deze stand om jouw presentje op te halen. Na het rondje door de lounge ga je nog weer even de binnentuin in om vervolgens naar het laatste onderdeel van je dag te gaan, je volgt het panelgesprek met Casper Bots en Nora Ennahachi over de mondzorgpraktijk van de toekomst. Dit panelgesprek is van 15.00 - 15.45 uur. Hierna volg je de afsluiting met Charlotte en geniet je van live muziek en een heerlijk drankje. Dan is het tijd om naar huis te gaan, vol energie stap je in de auto/ trein of op de fiets om jouw opgedane kennis in de praktijk te verwerken!

Terug naar boven