PraktijkmanagersNetwerk

Het zijn bijzondere tijden. De behoefte om elkaar juist nu te helpen met kennis, adviezen en ideeën is groot.  En dat kan via het PraktijkmanagersNetwerk.  

Samen sta je sterk

In alle eerstelijns zorgpraktijken worden praktijkmanagers steeds vaker de spil waar de praktijk op draait. Toch sta je er vaak alleen voor. Herken je dat? En wil je wat vaker sparren met collega’s? Maak dan kennis met het PraktijkmanagersNetwerk. Meer dan 3.000 praktijkmanagers ontmoeten elkaar via onze site, nieuwsbrieven, social media kanalen, regiosessies, PM On Tour, de Dag van de Praktijkmanager en werkbezoeken. We delen kennis en ervaringen, brengen mensen met elkaar in contact, en volgen en stimuleren belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijn.

Sluit je aan en:

  • Profiteer meteen van gratis toegang tot de online Meetups
  • Ontvang 4x per jaar MedischOndernemen inclusief het Praktijkmanagerskatern.
  • Profiteer van korting op al onze trainingen, congressen en regiobijeenkomsten.
  • Krijg toegang tot exclusieve content op de website.
  • Kom in contact met collega’s waarmee je kunt sparren.
  • Stel je vragen aan experts op onderwerpen als personeelsmanagement, inkoop, financiën en praktijkvoering.
  • Denk mee over de plannen voor het nieuwe jaar via de PM Monitor en/of de Raad van Advies.
  • Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief die twee keer per week uitkomt, website, social media.
  • Maak gratis gebruik van onze nieuwe netwerktool: MO Plek.

De lidmaatschapskosten bedragen € 195,- per jaar. Je kunt 20% korting verdienen door 20% korting cadeau te doen op de Dag van de Praktijkmanager of een ander nieuw lid. Dan ontvangen jullie beide 20% korting.

Geef 20% korting en krijg 20% korting!

1. Je meldt je via onderstaande button aan voor een lidmaatschap op het PraktijkmanagersNetwerk. In het opmerkingenveld onderaan het formulier vermeldt je de vakgenoot die jou aandraagt. Je ontvangt nu 20% korting en kunt meteen profiteren van de voordelen van het lidmaatschap, zoals korting op de Dag van de Praktijkmanager!

2.  Je vakgenoot kan zich nu met 20% korting aanmelden voor de Dag van de Praktijkmanager op 21 september met code COLLEGA20 via deze link en vermeld ook jouw naam in het opmerkingenveld. Gaat je vakgenoot ook voor het lidmaatschap? Volg dan beide stap 1 en geef elkaar op in het opmerkingenveld. 

Sluit je nu aan

Terug naar boven