Locatie & bereikbaarheid

Op 16 mei wordt Dag van de Praktijkmanager gehouden bij de oude vertrouwde Mariënhof te Amersfoort.

Adres

Kleine Haag 2
3811 HE Amersfoort


Plan je route

Bereikbaarheid van Mariënhof

De Mariënhof ligt in het centrum van Amersfoort en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Door de centrale ligging van Amersfoort is onze locatie goed bereikbaar voor gasten uit het hele land.

Auto

Kom je met de auto? Wanneer je met de auto komt, kan je parkeren in Parkeergarage Koestraat. Deze ligt op 100 meter afstand van de Mariënhof en heeft meer dan 400 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeergarage is 24 uur per dag geopend.

Volg deze route om vanaf de parkeergarage bij de Mariënhof te komen: Neem in de garage de uitgang Mariënhof en sla linksaf. Steek aan het eind van de weg de straat over naar Buuf in de Serre en sla rechtsaf. Volg de prachtige oude buitenmuren tot aan de entree bij het zwarte hek. Vanaf hier kan je de Mariënhof betreden.

Openbaar vervoer

Kom je het met openbaar vervoer? Vanaf station Amersfoort Centraal loop je in 15 minuten naar de Mariënhof. Je kan ook met één van de stadsbussen naar de Mariënhof.

Looproute van station naar De Mariënhof: Neem de uitgang Stationsplein. Steek het plein en de straat over en sla linksaf. Ga na enige tijd rechtsaf de Vlasakkerweg in. Sla aan het eind van de straat bij de stoplichten linksaf de Utrechtseweg in en de eerstvolgende mogelijkheid rechtsaf de Zonnehof op. Loop rechtdoor tot aan de Arnhemseweg. Sla hier linksaf tot aan het kruispunt bij de Plus Supermarkt. Steek het kruispunt over en ga rechtsaf bij de Amersfoortse Kei en volg de wandelroute van het plantsoen. Met de stadsring aan je rechterzijde loop je het pad af tot aan het eerstvolgende kruispunt. Je loopt nu tegen de Mariënhof aan.

Bus van station naar De Mariënhof: Vanaf Amersfoort Centraal rijden er verschillende stadsbussen langs de Mariënhof. Stap in bus 5, 6, 17, 82, 102 of 203 en stap uit bij halte Hendrik van Viandenstraat. De Mariënhof ligt aan de overkant van deze halte. Je steekt de straat over bij het stoplicht en loopt direct tegen de entree van de Mariënhof aan. 

Terug naar boven