Over deze dag

De leukste werkdag van het jaar 

Het wordt op 16 mei weer een dag om even helemaal bij te tanken. Een afwisselende dag vol met verrassende vormen om te ontmoeten, kennis te delen, te ontspannen en meer. Met mini-masterclasses, workshops, inspiratiebooster van de keynote, speedconsults waarin je jouw vragen beantwoord krijgt, buddy gesprekken met ervaren Praktijkmanagers en meer. De sprekers zijn de hele dag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. En last but not least: laat je lekker in de watten leggen. Want jij bent de ster vandaag!

Maatwerk voor iedereen 

Je kent het concept van het PraktijkmanagersNetwerk vast al. We zijn 24/7 beschikbaar voor elkaar ongeacht regio, type praktijk en hoeveelheid kennis en ervaring. Juist de mix maakt het netwerk sterk. En daarnaast bieden we kennis en inspiratie voor jouw specifieke situatie. Dus op 16 mei: 

  • Ontmoet je de collega's uit je regio  

  • Ga je in gesprek met praktijkmanagers uit dezelfde soort praktijk als waar jij werkt: mondzorg, huisarts of anders. 

  • En ontmoet je praktijkmanagers met dezelfde ervaring, van starter tot zeer ervaren. 

Wat kan je verwachten?

Op de leukste dag van het jaar kan je deelnemen aan verschillende soorten sessies. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

Keynote
Voor een gezonde dosis inspiratie staan er een drietal keynotes gepland op het hoofdpodium. Ze zetten je in een krachtige presentatie aan het denken over de ontwikkeling van jezelf, je team en jouw praktijk. We houden de keynotes kort én krachtig met achteraf de mogelijkheid tot een meet & greet waarin je je eigen vragen kunt stellen.

Workshop
Tijdens de workshops gaan we de diepte in op een bepaald thema dat er speelt in jouw praktijk. Van ziekteverzuim tot leidinggeven, van duurzaamheid tot actuele wet- en regelgeving. Deskundige sprekers reiken je een flinke dosis praktische vaardigheden en kennis aan.

Walkshop
Als tegenhanger van de workshop ga je tijdens een walkshop naar buiten. Je wordt tijdens de walkshop door het centrum van Amersfoort, sowieso leuk, geïnformeerd door een expert over een belangrijk thema binnen de praktijkmanagers-wereld. En gaat zelf met je mede wandelaars hierover in gesprek.

Tuingesprek
Bij een tuingesprek ga je aan de hand van je eigen vragen en/of gesprekskaartjes uit de glazen bol in gesprek met een andere praktijkmanager. Vragen als ‘Hoe gaat het in jouw praktijk?’ en ‘Wat is voor jou als manager de grootste uitdaging?’ komen aan bod. Uitwisseling van ervaringen én elkaar verder helpen staat hier centraal.

Speedconsult
Ga tijdens een speedconsult in gesprek met een expert over de vragen die je bezighouden en ontvang gratis en vrijblijvend advies en inzichten om ze op te lossen.

Bekijk het programma

Terug naar boven