We bestaan 15 jaar!

We bestaan 15 jaar!

Even uit de hectiek van elke dag. Lekker ontspannen, bijpraten met collega's uit andere praktijken, je kennis bij laten spijkeren door experts die de onderwerpen bespreken waar jij vandaag en morgen mee bezig bent? Dat kan! Op de extra feestelijke 15e editie van de Dag van de Praktijkmanager.

HET IS JOUW DAG!

Donderdag 19 mei wordt jouw dag. Dat verdien je, zeker in deze hectische tijden waarin je elke dag hebt moeten schakelen, improviseren, plannen en keihard werken. Je gaat aan de slag met:

  • Jezelf (bijvoorbeeld: hoe houd je de balans werk/privé goed, timemanagement, jezelf ontwikkelen, leren delegeren, samenwerken met de praktijkhouder(s), zichtbaar in de praktijk, assertiviteit en meer)
  • Jouw team (bijvoorbeeld: teambuilding, werkoverleg, werven van talent, behouden van talent, functioneren(gesprekstechnieken), open communicatie, meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid, generatieverschillen)
  • Jouw praktijk (bijvoorbeeld: sturen op getallen, visie en strategie ontwikkelen, omgaan met groei, beleids(cyclus) opzetten en bewaken, de positie van de praktijk in de wijk)

Ervaar de kracht van het grootste en leukste PraktijkmanagersNetwerk van Nederland. Meld je voor 1 maart aan en profiteer van de vroegboekkorting.

MELD JE NU AAN

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven