ONLINE MASTERCLASS JURIDISCHE ACTUALITEITEN

ONLINE MASTERCLASS JURIDISCHE ACTUALITEITEN

Op 8 september gaf Jolanda van Boven een praktische Juridische Update. Dit smaakte naar meer! Vandaar dat Jolanda, onder leiding van Charlotte van den Wall Bake, verder gaat op deze inhoud tijdens deze online masterclass. Tijdens deze online masterclass staat vooral de interactie centraal. Dus vooral ruimte voor veel vragen en toelichting op de gegeven informatie. 

Jolanda schetste onder meer wat er komt kijken bij een klachtenprocedure, goede dossiervoering en de beëindiging van de behandelrelatie. ‘Stel praktijkregels op en communiceer deze duidelijk met de patiënten.’ Dossiervorming kost tijd, maar is uitermate belangrijk. Jolanda van Boven kan het niet vaak genoeg benadrukken. Zorg dat de dossiers op orde zijn, gaf ze haar gehoor van praktijkmanagers mee. ‘Het is belangrijk voor goede zorgverlening, maar zeker ook met het oog op klachten van patiënten.’ Klik hier om het hele verslag te lezen van de sessie op 8 september.


Investering
Leden: €75,- (excl. btw)
Niet leden: €145,- (excl. btw)

Datum: 29 september 2020
Tijden: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Online

Er is ruimte voor 20 deelnemers, zodat we kunnen garanderen dat er genoeg ruimte is voor individuele vragen. Meld je dus snel aan, zodat je verzekerd bent van een plek.

Aanmelden 

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven