Garantie Dag van de Praktijkmanager

Garantie Dag van de Praktijkmanager

Mocht de Dag van de Praktijkmanager niet door kunnen gaan vanwege het Coronavirus, dan bieden we je op een later moment dit jaar een alternatieve datum aan. 

Gezien de onzekerheid over de duur en ernst van de huidige én toekomstige maatregelen en richtlijnen kunnen we het ons voorstellen dat je twijfelt over je aanmelding voor de Dag van de Praktijkmanager. Daarom bieden we de 100% zekerheidsgarantie aan deelnemers. In het geval dat het congres niet door kan gaan en wordt verplaatst naar een latere datum, plaatsen we deelnemers gratis door naar die nieuwe datum. En mocht dat onverhoopt niet passen, dan ontvang je een tegoedbon waarmee je tot eind 2021 gebruik kunt maken van een van onze vele activiteiten of ons lidmaatschap.

We houden de maatregelen van het RIVM nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte via MO Plek en onze nieuwsbrief. Extra leuk om elkaar na deze lastige periode weer te zien en ervaringen uit te wisselen. Vier je vak samen met je collega-praktijkmanagers! Helaas zónder Songfestivalthema, maar we maken er absoluut een feestje van.

 

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven