Marijke Blommendaal

Marijke Blommendaal

Functie:
Manager huisartsenpraktijk & ZZP'er

Organisatie:
Prachtige Praktijken

Ik werk al ruim 25 jaar als leidinggevende in verschillende non-profit organisaties. Sinds 2010 ben ik werkzaam als manager in een grote huisartsenpraktijk in Assen die onderdeel is van een gezondheidscentrum met veel verschillende disciplines. Daarnaast werk ik als zelfstandige voor andere prachtige praktijken, samenwerkingsverbanden, gezondheidscentra, paramedische praktijken en de mensen die daarin werken.

Naast een opleiding bedrijfskunde (IBO 2004) heb ik veel geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie door het volgen van trainingen en opleidingen; onder andere Geweldloze Communicatie (ook wel Verbindende Communicatie genoemd) van Marshall Rosenberg, meditatietrainingen en een Nobco gecertifieerde opleiding tot coach en teamcoach(2022 ICM).

Ik ben gepassioneerd over het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Veel van hoe ik als mens in de wereld sta wordt daarin vormgegeven. Ieder mens heeft behoefte aan autonomie, erkenning en wil graag gezien en gehoord worden. Met het stellen van de vraag 'Wat is voor jou echt belangrijk' maak je een begin met het vervullen van deze behoeften.

Naast manager, organisatieadviseur en coach ben ik ook bevlogen moeder van drie prachtige volwassen kinderen; Kerncompetenties die mij typeren zijn: bevlogen, creatief, analytisch, empathisch, communicatief en integer. Meer informatie vind je op mijn LinkedIn profiel.

« Naar het overzicht

Terug naar boven