• Dentiva

  Dentiva

  Dentiva brengt tandartspraktijken verder in een gezamenlijk traject waar verbetering in bedrijfsvoering, werknemersmotivatie en optimale klantbeleving centraal staan. ''We zetten handige tools in om op een ongedwongen manier als team te werken aan de toekomst van de praktijk. Iedereen heeft er plezier in om samen iets te bereiken. Met Dentiva creëren we een ongedwongen sfeer waar het hele team in een veilige en leuke manier samen kan werken aan diverse thema’s. Een praktijk moet aantrekkelijk zijn voor de bezoekers en medewerkers. Wij stellen alles in de praktijk aan de kaak, zodat het team optimaal samenwerkt en de patiënt voelt dat hij welkom is. We helpen de juiste onderbouwde systemen, protocollen en processen binnen uw tandartsenpraktijk te implementeren.''
 • infomedics

  infomedics

  Bent u een zorgaanbieder? Dan zorgt Infomedics voor uw facturering en debiteurenbeheer. Met onze vijftien jaar ervaring kunt u dat deel van uw praktijkvoering met een gerust hart aan ons overlaten. Zo houdt u meer tijd over om aan uw patiënten te besteden. Wij zijn trots op de hoge tevredenheid die wij bij meer dan 4.000 zorgaanbieders en bijna 9 miljoen patiënten realiseren.
 • VvAA

  VvAA

  VvAA is een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, ’in dienst van’ zo’n 120.000 professionals: medici, paramedici, studenten voor die beroepsgroepen en zorgondernemingen. VvAA biedt hen verzekeringen, financiële diensten, juridisch advies, praktijkadvies, belastingadvies, vestigingsbegeleiding, financiële planning, carrièrebegeleiding, opleidingen, toegang tot het innovatieve platform Mobile Doctors, een eigen reisbureau ‘QualityTime’ en 'Arts en Auto', het maandelijkse magazine. Naast de individuele professional biedt VvAA ook dienstverlening voor zorgondernemingen zoals onder andere consultancy, praktijkfinanciering, risicomanagement, zakelijke advisering en opleidingen & teamcoaching. VvAA is gevestigd in Utrecht en heeft regiokantoren in het land.
 • Dental Plek

  Dental Plek

  Dental Plek is hét online platform waarmee iedereen in de praktijk gemakkelijk communiceert, zijn of haar taken beheert, veilig bestanden intern en extern verstuurd en (apparaat) onderhoud overzichtelijk weergeeft. Dental Plek maakt het werk binnen uw praktijk overzichtelijker, leuker, veiliger en voldoet aan de AVG wetgeving. Onmisbaar binnen uw mondzorgpraktijk! Probeer Dental Plek nu 1 maand GRATIS of bezoek een van de workshops.
 • NPA

  NPA

  NPA is een innoverende, onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk, die staat voor kwaliteit. NPA ontwikkelt alle certificeringsprocessen in samenspraak met de betreffende beroepsgroep, omdat dit de kwaliteit én de efficiëntie van certificering ten goede komt. Om de kwaliteit van het werk te garanderen, laat NPA zichzelf toetsen door de Raad voor Accreditatie. Deze instantie heeft NPA erkend als certificerende organisatie.
 • Ehealth88

  Ehealth88

  eHealth88 is het online marketing en communicatiebureau dat zorgt voor de online professionalisering van zorgorganisaties en praktijken. Wij vertalen de kwaliteit van zorgprofessionals door naar hun online dienstverlening en uitstraling. De professionals van eHealth88 ontwikkelen visueel aantrekkelijke websites, creëren app’s, ontwerpen huisstijlen, adviseren over en passen bestaande eHealth oplossingen toe en ondersteunen op het gebied van communicatie.
 • VZVZ

  VZVZ

  De Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ) is verantwoordelijk voor de uitwisseling van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt (LSP) van de zorginfrastructuur. VZVZ zorgt ervoor dat het netwerk goed functioneert, in technische en in organisatorische zin. VZVZ verzorgt de regie over de uitwisselingsketen en toetst het systeem permanent op snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid.
 • Mediq Medeco

  Mediq Medeco

  Mediq Medeco is de partner voor ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen, geboortezorg, apotheken, thuiszorg, (farmaceutische) groothandels, bandagisten, orthopedisch instrumentmakerijen, fysiotherapeuten en medisch speciaalzaken. U kunt vertrouwen op een passend aanbod van producten en diensten. Altijd afgestemd op de uitdaging van uw dagelijkse praktijk. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet.