Meetup voor startende praktijkmanagers

Tijdens deze Meetup  voor startende praktijkmanagers op 4 november 2021 van 10.00 - 12.30 uur bespreken we twee relevante themas uit het dagelijks werk van praktijkmanagers in de eerste lijn. En is er volop ruimte om dié vragen en ervaringen te delen waar je tegenaan loopt als je nog niet zo langs als praktijkmanager actief bent. De volgende twee ervaren sprekers verzorgen een interactieve sessie: 

  • Kirsten Baane  (oprichter van Fysiopromoter) deelt haar rijke kennis en ervaring op onder meer de zichtbaarheid in en rondom de praktijk en online! Je noteert, ongeacht de type praktijk waar je werkt, gegarandeerd een aantal verbeterpunten voor je eigen praktijk waarmee je vanaf 4 november samen met je collega’s aan de slag kunt.  

  • Maaike van der Mee (eigenaar van Dutch Dental Academy) neemt je mee langs de belangrijkste basisprincipes van succesvol leiding gevenMet haar grote eigen ervaring én trainingskwaliteiten weet ze je gegarandeerd te boeien én van handige handvatten te voorzien. 

  • Het derde en laatste deel van deze Meetup is een Durf te Vragen blok waarin de deelnemers elkaars vragen beantwoorden en ervaringen delen. Want samen sta je er niet alleen voor! 

Aanmelden - PM lid Aanmelden - niet lid   Aanmelden - Lid worden

Terug naar boven