Meetup voor praktijkmanagers van mondzorgpraktijken

Deze Meetup voor praktijkmanagers werkzaam bij mondzorgpraktijk vindt plaatst op 16 november en duurt van 14.00 - 16.00 uur. Het vindt plaats in Teams en wordt opgenomen. 

Programma

14.00 - 14.05 uur Welkom door Corina de Feijter, PraktijkmanagersNetwerk

14.05 - 14.50 uur Mascha van Wermeskerken neemt je mee in haar filiosofie over PraktijkGeluk. Want doe jij wat je het allerliefste doet? En hoe zit het met jouw collega’s? Zelf de regie pakken in tijden van onderbezetting, kan dat? Hoe? Stap uit de cirkel waar je niet meer in wilt zitten en breng jouw praktijk naar de volgende verdieping. Alvast meer lezen? Klik hier.

14.50 - 14.55 Korte pauze

14.55 - 15.25 uur Johan Arends - Van Ree
Na het bepalen van je visie is het belangrijk om alles om te zetten in strategische doelen. Zet je strategische doelen om in kritische geluksfactoren en monitor deze in de toekomst vanuit een 0 meting. Optimaliseer je processen en je ‘financiele’ PraktijkGeluk zal zichtbaar toenemen in de cijfers.

15.25 - 15.30 uur Korte pauze

15.30 - 16.00 uur Online reputatie van uw praktijk: do’s en dont’s - Michael Joossen
Anno 2021 is een groot deel van ons leven op één of andere manier verbonden met het internet. Je bank, je bestellingen bij het dental depot, je telefonie, allemaal verloopt dit tegenwoordig online. Daarnaast is de vindbaarheid van je praktijk ook steeds sterker afhankelijk van het internet. Niet alleen een goede website met het juiste woordgebruik en de door zoekmachines gewenste technische opbouw (SEO), maar ook je online reputatie bepaalt in hoge mate of nieuwe patiënten voor uw praktijk kiezen. In deze sessie leer je waarom het slim is om aandacht te besteden aan je online reputatie, ook als je momenteel niet direct op zoek bent naar nieuwe patiënten. Daarnaast krijg je tips over hoe je jouw online reputatie kunt beheersen en wat je kunt doen tegen (al dan niet onterechte) negatieve reviews.

16.00 - 16.05 uur Afsluiting

We zien je graag op 16 november.

Aanmelden - PM lid Aanmelden - niet lid   Aanmelden - Lid worden

Terug naar boven